nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Béres Alexandra: Könnyek közt jutottam idáig

Béres Alexandra: Könnyek közt jutottam idáig

Vannak olyan emlékek, amelyek most is elevenen élnek Béres Alexandra emlékezetében. Pontosan tudja, hogy ahová most jutott, ahol most tart, oda könnyes út vezetett.
NLCafé
f Ajánlom

Béres Alexandrát semmi sem tántorította el attól, hogy a sportban sikeres legyen, és úgy érzi, megért minden könnyes edzést az, ahová eljutott végül. 

“Az anyukám mindig azt meséli, hogy 7 éves lehettem, amikor nyomták le a spárgámat, és potyogtak a könnyeim, és nézte egy ideig, és odajött hozzám, és azt mondta, hogy kislányom, gyere, menjünk innen, és akkor állítólag felnéztem rá a könnyeimen keresztül, és mondtam, hogy anyu, ezen mindenkinek túl kell esnie. És azt mondta, hogyha egy 7 éves gyerek ezt mondja, akkor hagyom. És tök jó fej volt, hogy hagyott, mert így lett jó” – mesélte a Red Carpet-nak Béres Alexandra, aki a két kislányát nem szeretné beleerőltetni semmibe.

fotó: Red Carpet
Fotó: Red Carpet

“Érdekes szülőként nézni a gyerekeket, mert sokszor egy élsportolónál várnák azt, hogy a gyerek is élsportoló legyen. Én nem szeretnék abba a hibába esni, hogy az én vágyaimat teszem rá a gyerekemre. Szerintem ez csak akkor sikerülhet, hogyha a vágy belülről jön, és én ezt még nem érzem bennük. Illetve a piciben igen, a 2 éves piciben igen. Szerintem ő sportra termett. Én még figyelem őket, nézem a személyiségüket és azt, hogy miben ügyesek és mi az igazi érdeklődésük.”

A Red Carpet mai adásában a nevelésről, a sportról és a saját hibáiról is beszél Béres Alexandra, aki azt is elárulja a műsorban, mi a terve a jövőre nézve. Mert egy biztos, nem áll le. 

fotó: Red Carpet
Fotó: Red Carpet

 

Megosztás Facebookon