nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Warren Beatty: 13 ezer nővel lefeküdni varázslat

Warren Beatty: 13 ezer nővel lefeküdni varázslat

A filmes szakmában eltöltött több mint 50 év alatt Warren Beatty különleges hírnévre tett szert, nevezetesen hogy 10 ezernél is több nővel feküdt le. Erről a róla szóló életrajzi könyvben is egy szép fejezet van.
NLCafé
f Ajánlom

Most, közel húszévnyi hallgatás után végre egy interjút adott Hollywood egyik legnagyobb szívtiprója, Warren Beatty, aki szerette volna, ha mindenki tisztában van a részletekkel. 2010-ben megjelent, róla szóló életrajzi könyvben Peter Biskind közel 13 ezer olyan nőről beszélt, akikkel viszonya volt a sztárnak. 

“Csak gondoljanak bele, 12 775 nővel lefeküdni varázslat. Ez nem csak azt jelenti, hogy naponta több emberről beszélünk, de arról is, hogy egyikükkel sem feküdtem volna le kétszer” – nyilatkozta a 79 éves Warren Beatty az AARP magazinnak adott interjúban. Azt viszont nem tagadta, hogy igazi nőfaló volt, csak éppen a számok nem stimmelnek. “Nézzék, én soha senkit nem vezettem félre. Alapvetően egy kedves fickó vagyok.”

Warren Beatty: 13 ezer nővel lefeküdni varázslat

Közel járt az ötvenhez, amikor megnősült, Annette Beninggel 1992-ben keltek egybe, és négy gyerekük született. Korábban olyan híres nőkkel is randevúzott, mint Madonna vagy Barbra Streisand.

Megosztás Facebookon