Sztárok

Beköltöztek: Két új lakóval bővült a Való Világ-villa

Nem létező angoltudásukat, valamint csodálatos földrajzi ismereteiket is megvillantották a Való Világ szereplői, amikor állásokra jelentkeztek. A villalakók ugyanis hotelt nyitottak, az első vendégek már be is költöztek a villába. Mondjuk kézzel-lábbal kommunikálnak szerencsétlenek a játékosokkal.
  • “Áj em a hobbi” – Krisztián
  • “Áj hev ö very big masztiköl” – Soma
  • “Maj best frend iz do géj” – Vivi

Ilyen csodálatos angol mondatok hagyták el a villalakók száját, amikor angolul kellett jelentkezniük az újonnan nyílt hotel állásaira. A páfránynak Attillának sikerült mindezt megfejelnie egy A lágy tojást, azt nem kell főzni, azért lágy” mondattal. Na ezekre az emberekre bízta néhány magyarul nem beszelő vendég sorsát az RTLII. Az első két új lakó már be is költözött a villából kialakított hotelba, ám az előzetes szerint csak nehezen sikerült megértetniük “Áj hev ö very big masztiköl” Somával, hogy szeretnék kimosatni a szennyest.

Beköltöztek: Két új lakóval bővült a Való Világ-villa

A héten egyébként naponta költöznek majd be új lakók a villába, legközelebb egy magyarul egyáltalán nem beszélő indiai fogja boldogítani a Való Világ játékosait.

Beköltöztek: Két új lakóval bővült a Való Világ-villa

 Ha további csodákat olvasnál a Való Világból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top