Sztárok

Gwyneth Paltrow smink nélkül fiatalabbnak tűnik

Ha csak a kép alapján kellene megtippelni, mennyi idős Gwyneth Paltrow, akkor nem biztos, hogy eltalálnád a korát. Jó-jó, az azért segít, hogy már évtizedek óta ismert színésznő, de akkor is.

Szereti a természetességet, ezért sem olyan meglepő, hogy a születésnapján is smink nélküli szelfit posztolt magáról Gwyneth Paltrow. De hogy ne lőjük le a poént előre, egyelőre csak a képet mutatjuk, mert kíváncsiak vagyunk, te mennyi idősnek tippeled a sztárt.

Gwyneth Paltrow smink nélkül fiatalabbnak tűnik

Mondjuk 34-35? Hát, ha igen, akkor úgy közel 10 évet tévedtél. Gwyneth Paltrow ugyanis 44 éves, de a rajongói szerint jobban tenné, ha inkább smink nélkül járna-kelne, mert így sokkal fiatalabbnak tűnik, és jobban érvényesül a természetes szépsége. 

#nomakeup for my 44th birthday, embracing my past and future. Thank you for the instalove #goopgoesmakeupfree @goop

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép,

Ahogy Gwyneth Paltrow tavaly elmondta, őt a szex tartja fiatalon, és mi hiszünk neki: “Nem olyan a testem, mint húszévesen, lehetnék itt-ott feszesebb, de most elégedett vagyok magammal. Az elégedett és boldog nő pedig szép. Hiszek az edzésekben, a megfelelően megválasztott italokban és ételekben, abban, hogy sok vizet kell magunkhoz venni. Ami nagyon fontos, a rendszeres és jó szex, na meg a nagy alvások, ezek tartanak fiatalon.” 

Összehasonlításként azért ideteszünk egy sminkes képet, csak hogy te is el tudd dönteni, hogy melyik képen néz ki jobban a sztár.

Ahhh summer. Schools out. Vodka on a weeknight. @svedkavodka #summerwithsvedka

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top