nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kegyetlen sztorival hurcolnák meg Damu Rolandot

Kegyetlen sztorival hurcolnák meg Damu Rolandot

Egy abortuszt akarnak rákenni. Damu Roland nem rest bíróságra menni, egy becsületsértési ügyben már indult is eljárás.
NLCafé
f Ajánlom

A Bors napilapot arról tájékoztatta egy olvasója, hogy Damu Roland újfent párkapcsolatban él. A lappal közölték, hogy a színész egy harminc körüli, kétgyermekes anyukával jött össze, aki a megismerkedésük után pár héttel teherbe esett, majd azon a klinikán, ahol ápolónőként dolgozik, elvetette a gyereket. A kapcsolatnak vége lett, de az olvasó szerint egy nappal a beavatkozás után kibékültek.

Kegyetlen sztorival hurcolnák meg Damu Rolandot

A lap megkérdezte az éppen tisztuló Damu Rolandot, hogy mit szól mindehhez. “Február 8-án elköltöztem a feleségemtől, nem élek párkapcsolatban – jegyezte meg. – Megpróbálom minden szabadidőmet a kislányommal tölteni. Gyalázatosnak, szégyenteljesnek tartom azt a lejárató kampányt, amely mostanában ellenem zajlik. Nem tudom, hogy ki, honnan generálja. Még csak nem is ismerek olyan hölgyet, akinek abortusza volt, de még ápolónőt sem.”

A színész elmondta, hogy feljelentett egy napilapot, miután az megírta, hogy látták egy nővel Miskolctapolcán, és hogy jelenleg becsületsértés miatt folyik az eljárás. “Hogy kerülök pont én képbe? Miért? – teszi fel a kérdést. – Én lennék a legboldogabb, ha boldog párkapcsolatban élnék.”

Mindeközben arra készül Damu Roland, hogy Debrecenből Budapestre gyalogoljon.

Megosztás Facebookon