nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tóth Vera rommá röhögte magát Tóth Gabin

Tóth Vera rommá röhögte magát Tóth Gabin

Ahogy a gyerekek kérdeznek, az mindent visz. Tóth Vera nem véletlenül szórakozott olyan jól, amikor a testvérét faggatták az ovisok, és az is biztos, hogy az énekesnő nevetése is őszinte volt.
NLCafé
f Ajánlom

A Kicsi Óriások múlt vasárnapi adásában az ovisok Tóth Gabit faggatták, kíméletlen őszinteséggel. A “miért viselsz ilyen kevés ruhát” résznél mi is velük nevettünk. Anyukám mondta mindig, hogy fiatalon kell a mának élni, mert nem tudhatod, mit hoz a holnap” – magyarázta Tóth Gabi az ovisoknak a műsorban

Tóth Vera rommá röhögte magát Tóth Gabin

Nemcsak az énekesnő, hanem a színfalak mögött nővére, Tóth Vera is nagyokat kacagott egy-egy kérdésen.

“Rommá röhögtem magam, amikor Gabit kérdezték az ovisok. Annyira élvezem azt a gyermeki naivitást, ami a kis tehetségekben van, teljesen odáig voltam a kérdéseiktől, amik szerintem nagyon hasznosak és színesek voltak” – árulta el Tóth Vera, akinek egy időre búcsúznia kellett csapatával, a Vagányokkal a Kicsi Óriások színpadától.

De vasárnap folytatódik a csapatok közötti versengés, és eldől, hogy Kiss Ramóna és a Lázadók, Kovácsovics Fruzsina és a Kisördögök, vagy Oláh Gergő és a Fenegyerekek állhatnak majd fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon