nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szabó Zsófiék reagáltak a kritikákra

Szabó Zsófiék reagáltak a kritikákra

Rengeteg negatív kritika érte a nyerő páros bronzérmeseit. Szabó Zsófi és párja most megragadták az alkalmat, és reagáltak ezekre... Mint mondta, ők sem alkotnak véleményt...
NLCafé
f Ajánlom

Szabó Zsófi nem tartja igazságosnak a negatív kritikákat. “Nagyon sok olyan rajongóm, követőm írt, akik csalódtak bennem. Ez nem mondom, hogy nem fáj, de nem igazságos. Elképesztő üzenetet kaptam, és rosszul esett. Sokan azt mondják, hogy ne foglalkozzak vele, de nem tudok nem foglalkozni vele. Elég volt abból, hogy véleményt formáljunk. Ennek nem itt van a helye és az ideje. Eddig reggeltől estig vették minden pillanatunkat. Nekem nincs jogom arról véleményt formálni, hogy Kovás Dóri kivel van együtt, vagy Peller Anna mikor van a kislányával. Nekem Zsolti a nagy Ő, folyton lesem azt, hogyan tudnék neki megfelelni” – mondta el a különleges ruhakölteményben szülinapozó Szabó Zsófi a Story Extrában.

“Nem tudom, hogy külső szemlélőként mi jöhetett le a nézőknek.Mi önmagunkat adtuk, nem tudom, az érzelmeinket mennyire tudtuk megmutatni a külvilág számára. Inkább foglalkoztunk a feladatokkal, mint egymással. A műsor megerősített mindabban, amit eddig is gondoltam Zsófiról. Azt vártam, hogy több konfliktus lesz bent” – árulta el Zsolti a Nyerő Páros után.

Szabó Zsófiék reagáltak a kritikákra
Megosztás Facebookon