nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Majka nem békül Schobert Norbival

Majka nem békül Schobert Norbival

Lassan egy hete tört ki a háború Majka és Schobert Norbi között, és sehogy sem csitulnak a kedélyek. Bár Norbi állítólag békülne, de csak ha Majka bocsánatot kérne tőle...
NLCafé
f Ajánlom

Dúl a háború Majka és Schobert Norbi között. A dolog úgy kezdődött, hogy a fitneszguru Ózdhoz hasonlította Bulgária aranypartját, ami egyébként nemcsak Majkának, de az ózdi polgármesternek sem tetszett. Erre reagált a rapper egy nem túl kedves Facebook-posztban, majd Norbi következett és így tovább.

A Blikk mindkettőjüket megkereste. Schobert Norbi békülne, ám Majka nem. “Nem akarok már foglalkozni ezzel a témával, Majka hiába folytatja az uszítást, gyalázkodást. Kaptam egy véleményt, válaszolnom kellett, mert ha az ember hallgat, olyan mintha elismerné, amivel vádolták. Nem akarok háborút, feszültséget” – nyilatkozta Schobert Norbi, aki nem zárkózik el a békekötés elől, ha Majka kezdeményez, örömmel iszik vele egy sört, hogy megbeszéljenek mindent – írja a lap.

“Nincs szükségem olyan emberre, aki így vélekedik a városomról. Miért legyek jóban Norbival, én azokkal veszem magam körül, akiket szeretek, és engem is szeretnek” – reagált Majka.

Majka nem békül Schobert Norbival
Megosztás Facebookon