nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kiborul A Konyhafőnök bombanője, Kriszta

Kiborul A Konyhafőnök bombanője, Kriszta

Semmi sem rosszabb, mint amikor nyilvánosan megsértenek valakit. Kriszta pedig éppen így érezte magát, miután Fördős Zé egy durva kritikát fogalmazott meg.
NLCafé
f Ajánlom

Korábban már írtunk a Konyhafőnök jó csajának kikiáltott Krisztáról, akinek a bemutatkozása olyan remekül sikerült, hogy a második körben már nem is kellett bizonyítania, automatikusan került be a versenybe. 

Krisztina az első feladatban előnyt akar szerezni, nehogy Ottilia visszaadja neki a “szívatást”. Egy ütős fekete babos csokis mártást készítene, de a bab állagával neki is meggyűlik a baja, túl sűrű lesz, és elég rosszul néz ki. A kóstolásnál Fördős Zé csalódott.

Kiborul A Konyhafőnök bombanője, Kriszta

“Engem legjobban a fekete babos csokis dolog érdekelt, és reméltem is, hogy ügyesen elvarázsolod, légiességet viszel bele. Hát csalódott vagyok, ezek a kupacok úgy néznek ki, mint mikor egy állat kupacot hagy maga után. Lehet, hogy tegnap félrevezettél minket a tányérral” – mondta, mire Kriszta sírva fakadt. 

Kiborul A Konyhafőnök bombanője, Kriszta

“Mikor kivittem a tányért, tudtam, hogy hatalmasat fognak csalódni bennem” – mondta Kriszta. Az biztos, hogy a Konyhafőnökben lesznek még könnyek.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon