Sztárok

Kiborul A Konyhafőnök bombanője, Kriszta

Semmi sem rosszabb, mint amikor nyilvánosan megsértenek valakit. Kriszta pedig éppen így érezte magát, miután Fördős Zé egy durva kritikát fogalmazott meg.

Korábban már írtunk a Konyhafőnök jó csajának kikiáltott Krisztáról, akinek a bemutatkozása olyan remekül sikerült, hogy a második körben már nem is kellett bizonyítania, automatikusan került be a versenybe. 

Krisztina az első feladatban előnyt akar szerezni, nehogy Ottilia visszaadja neki a “szívatást”. Egy ütős fekete babos csokis mártást készítene, de a bab állagával neki is meggyűlik a baja, túl sűrű lesz, és elég rosszul néz ki. A kóstolásnál Fördős Zé csalódott.

Kiborul A Konyhafőnök bombanője, Kriszta

“Engem legjobban a fekete babos csokis dolog érdekelt, és reméltem is, hogy ügyesen elvarázsolod, légiességet viszel bele. Hát csalódott vagyok, ezek a kupacok úgy néznek ki, mint mikor egy állat kupacot hagy maga után. Lehet, hogy tegnap félrevezettél minket a tányérral” – mondta, mire Kriszta sírva fakadt. 

Kiborul A Konyhafőnök bombanője, Kriszta

“Mikor kivittem a tányért, tudtam, hogy hatalmasat fognak csalódni bennem” – mondta Kriszta. Az biztos, hogy a Konyhafőnökben lesznek még könnyek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top