nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Konyhafőnök: megvan, mitől akad ki a sztárséf, Sárközi Ákos

Konyhafőnök: megvan, mitől akad ki a sztárséf, Sárközi Ákos

Azért az igazi kihívás, hogy többek között a Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos bírálja el az idei Konyhafőnök versenyzőit. Hamar kiderült, hogy mivel lehet kiakasztani, annyit előre elmondhatunk.
NLCafé
f Ajánlom

Sárközi Ákos egy igazi belevalós rocker séf, akinek vagány külseje olyan férfit takar, aki a konyhában percek alatt ötcsillagos fogásokkal lepi meg vendégeit. Az RTL Klub műsorának új sztárséfje már a Konyhafőnök ma esti első adásában elárulja, mi az, amit nem tud tolerálni a konyhában, és mire kell majd figyelniük a versenyzőknek.

Konyhafőnök: megvan, mitől akad ki a sztár séf, Sárközi Ákos

“Van két vesszőparipám, amit nem tűrök a konyhában: a rendetlenséget és a pazarlást. Sokévnyi tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogy akinek a pultján rumli van, annak a fejében sincs rend, így nem méltó arra, hogy konyhafőnök legyen” – mondta a Konyhafőnök Michelin-csillagos séfje.

Konyhafőnök: megvan, mitől akad ki a sztár séf, Sárközi Ákos

A szigor és a fegyelem Sárközi Ákosnál alap, de már az első adásban brillírozik, és garantáljuk: mindenkinek tátva marad a szája attól, amit az asztalra tesz. Mivel az első feladat megfigyelni a séf bemutatkozó főzését – mindenki végignézi, ahogy a kedvenc alapanyagából, galambból készít egy ételt. Mindenki szája tátva marad tőle.

“Egy csoda volt, amit a séf csinált, ráadásul nagyon jó tanárnak is bizonyult, mert úgy beszélt az ételek összetevőiről, mintha egy költő lett volna” – mondta az egyik versenyző Gábor, másokat pedig egy kicsit mintha megrémítene mindaz, amit látnak és tudnak a séfről.

“Nehéz lesz, ez a Michelin-csillag magasra teszi a mércét” – mondta Zsolt.

Konyhafőnök: megvan, mitől akad ki a sztár séf, Sárközi Ákos
Megosztás Facebookon