Sztárok

Angelina Jolie letiltatta Brad Pitt számait

Ezzel tulajdonképpen elvágta a kettejük közti kommunikációt. Egyesek szerint Angelina Jolie már a válással levetette a "szent asszony" köntösét, ezzel a tettével pedig átesik az "ellenszenves hárpia" kategóriájába, különösen azért, mert egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért válik el Brad Pitt-től.

A US Weekly egy bennfentes információra hivatkozva azt írja, hogy Angelina Jolie letiltotta Brad Pitt összes létező telefonszámát, azaz Pitt nem tud neki üzenetet írni, és nem tudja hívni sem.

A sztárpár válását egy héttel ezelőtt jelentették be, de a miértről még mindig nincs biztos kép, egyelőre csak rágalmak és cáfolatok kerültek ki a sajtóba, sorrendben nagyjából így:

US Weekly: nincs köztük kommunikáció
US Weekly: nincs köztük kommunikáció

Mindeközben gyermekbántalmazás miatt eljárás indult Brad Pitt ellen, de Pitt cáfol, egyes lapértesülések szerint pedig az FBI már nem is foglalkozik az eljárással. A válás körüli káosz egyre nagyobb, azt viszont tudni, hogy Jolie a Hollywoodban szokásos “kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva adta be a keresetet.

A news.com.au szerint a Brangelina páros 12 év alatt tényleg csak annyit árult el az otthoni dolgokról, amennyit akart, és megjegyzik, hogy ennek ellenére az utóbbi egy hétben már többet lehet tudni (vagy sejteni) Jolie és Pitt viszonyáról, mint előtte.

A US Weekly eközben közzétett egy videót Jolie és Pitt tizenkét évéről. Ez az:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top