nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tóth Gabi retteg attól, hogy elveszítheti párját

Tóth Gabi retteg attól, hogy elveszítheti párját

Bár korábbi kapcsolataiban inkább rá voltak féltékenyek, most Tóth Gabi az, akiben néha felüti a fejét a féltékenység zöld szemű szörnye.
NLCafé
f Ajánlom

“Tibinek olyan erős kisugárzása van, hogy ragadnak rá a nők” – nyilatkozta Tóth Gabi a Blikknek, majd hozzátette, szokatlan érzés számára a féltékenység, korábbi kapcsolataiban ugyanis inkább rá voltak féltékenyek. “Most néha bennem jön elő a féltékenység. Szeretem Tibit, neki adtam a szívem, és néha épp ezért rettegek attól, hogy elveszíthetem.”

Az énekesnő annak ellenére érzi ezt, hogy hétről hétre tucatnyi sármos fiatalember próbálja meggyőzni megjelenésével és énektudásával. Gabi nem tagadja, a válogatók során többször is elhangzott a szájából a “Hű, de helyes ez a fiú, iszonyú jóképű” mondat, ám ez egyáltalán nem olyasmi, ami miatt párjának, Molnár Tibinek féltékenynek kellene lennie rá.

“Mindketten tisztában vagyunk azzal, mivel jár ez a szakma. Soha nincs köztünk kétely, ha mégis, akkor is viccelődünk azon, milyen kacéran nézett a másikra az adott fiú vagy lány” – magyarázza Gabi. Az énekesnő, aki a napokban új frizuráját is megmutatta rajongóinak, párját is az X-faktorban ismerte meg. Két évvel ezelőtt Tibi zenekarával, a ThaShudrasszal jelentkezett a tehetségkutatóba, ahol eleinte zöld maszkban állt a zsűri elé.

Olvass még többet Tóth Gabiról az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon