Sztárok

Péter Szabó Szilvi aggódik, hogy jó anya lesz-e

Bár álomszerű terhessége van, néha Péter Szabó Szilvit is hatalmába keríti az aggodalom, vajon jó anyja lesz-e majd kislányának.

“A párom szerint túl sokat bújom a könyveket és az internetet, de szeretnék felkészülni mindenre” – nyilatkozta a Blikknek Péter Szabó Szilvia, aki elmondása szerint már régóta vágyott arra, hogy anya lehessen. Az énekesnő, aki a közelmúltban rajongóinak is megmutatta gömbölyödő pocakját, elárulta, bár a várandóssága tényleg álomszerű, néha hatalmába keríti a félsz, vajon jó anyuka lesz-e majd.

Péter Szabó Szilvi aggódik, hogy jó anya lesz-e

“Néha elhatalmasodik rajtam az érzés, hogy mi lesz, ha majd nem tudom, miért köhécsel, vagy miért sír. Szerencsére ez nem állandó állapot, tényleg élvezem a terhességem minden percét” – mondta az énekesnő, aki a babaszoba berendezésével és a kelengye beszerzésével kissé el van maradva.

“Szerencsére nyugodtan kijelenthetem, hogy meseszerű terhességem van. Energikus vagyok, legszívesebben ugyanúgy jönnék-mennék, mint korábban, de természetesen ezt nem teszem, nagyon vigyázok a picire” – tette még hozzá az énekesnő, utolsó élő koncertjét október 8-án tartja majd Geresdlakon.

Olvass még többet Péter Szabó Szilviáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top