Sztárok

Szabó Zsófi különleges ruhakölteményben szülinapozott – fotó

A születésnapos Szabó Zsófi már gőzerővel készül az esküvőjére. Ez alkalomból különleges ruhába bújt, és a képet meg is osztotta. Nektek hogy tetszik?

Szabó Zsófi szerdán ünnepelte a születésnapját. Már reggel megosztotta az érzéseit arról, hogy 28 éves lett és napokon belül férjhez megy. Később felpróbált egy különleges ruhát, igazi Elza hercegnőset. Mint írta ez egy igazi “imádomruha” a számára. Valóban nagyon mutatós darab, ezek után kíváncsiak leszünk, milyen ruhakölteményben megy majd férjhez.

 A későbbiekben egy anya-lánya képet is feltöltött a Facebookra, amin egy rózsacsokor társaságában láthatók. “Édes drága anyukám!  Sok minden történt velünk 28 év alatt! Talán annál is több, mint amire számítottál!  De mégiscsak, az egyetlen lányod vagyok, és te mégiscsak az egyetlen édesanyám, úgyhogy engedd meg, hogy imádjalak szívem minden szeretetével! Köszönöm, hogy vagy!” – írta a képhez Szabó Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top