Sztárok

Hódi Pamelát inspirálják a hibái – így tartják magukat formában a sztáranyukák

Vajon milyennek látja magát Hódi Pamela, Tápai Szabina és Fésűs Nelly? Elégedettek magukkal? Hogyan tartják magukat formában, vagy készülnek fel egy-egy fotózásra, forgatásra? Megkérdeztük!

A nőknek kisgyermekes anyukaként általában sokkal nehezebb formában tartaniuk magukat, hiszen a szülés után sok minden megváltozik. A hírességeknek pedig kiemelten fontos, hogy jó formában legyenek, akár extrém körülmények között is, hiszen gyakran szerepelnek a tévében, és vannak olyan feladataik, amelyekhez a jó fizikum is elengedhetetlen. Az Ezek megőrültek! három sztáranyukáját, Tápai Szabinát, Hódi Pamelát és Fésűs Nellyt kérdeztük a praktikáikról és arról is, milyen érzés visszanézni magukat a képernyőn.

Tápai Szabina a természetesség híve

Tápai Szabina az NLCafénak elmondta, nincsenek külön praktikái, a sport segíti hozzá ahhoz, hogy minden nap a legjobb formáját hozza. “Én nem modell vagyok, hanem sportoló, nem szoktam külön készülni a fotózásokra és a forgatásokra sem” – mondta Szabina, aki a természetesség híve, nem visel vastag sminket.  Azt persze nem bánja, ha néhány fotózás előtt profi szakemberek elkészítik a haját és a sminkjét, tetszik neki a végeredmény, amit aztán a fotókon is lát. Természetesen azért a hétköznapokban is ad a megjelenésére, de úgy véli, ezt smink nélkül is megteheti. Az öltözködést előnyben részesíti a festékkel szemben.

Így tartják magukat formában a sztáranyukák - Hódi Pamela, Tápai Szabina és Fésüs Nelly

Hódi Pamelát inspirálják a hibái

Hódi Pamela régebben hetente kétszer járt edzeni, amit nagyon szeretett, mert közben teljesen ki tudott kapcsolni. Jelenleg úgy tartja magát formában, hogy diétásan étkezik. Saját elmondása szerint erre szükség is van, mert a terhessége alatt 20 kilót hízott, és ebből még mindig fent maradt 4-5 kiló felesleg. Mint mondta, a terhessége előtt bármit ehetett, nem látszott meg rajta, de ez most már másképp van, ezért is fontos, hogy odafigyeljen, mit eszik, és ne csábuljon el – ami nem könnyű, akkor a legnagyobb a kísértés, amikor Natinak főz. Fontos számára, hogy felkészüljön a forgatásokra és a fotózásokra, ha van ideje megcsinálni a haját és a sminkjét, sokkal jobban érzi magát. Beszélt arról is, hogy ha visszanézi magát, lát olyan dolgokat, amelyek nem tetszenek neki, de ezek csak arra inspirálják, hogy még kitartóbb legyen a diétában, és újra sportolni kezdjen.

Így tartják magukat formában a sztáranyukák - Hódi Pamela, Tápai Szabina és Fésüs Nelly

Fésűs Nellynek fontos a jó erőnlét

Fésűs Nelly heti öt edzéstől érzi magát igazán formában: speedfitneszezik és infratrénerezik. Az Ezek megőrültek! forgatásai előtt különösen nagy szüksége volt az edzésekre, hogy meglegyen a megfelelő erőnléte, és mivel a színpadon is mozgalmas produkciókban lép fel, ott is kiemelt szerepet kap, hogy jó formában legyen. A két gyereke mellett nehéz időt szakítania az edzésre, mint mondta: lopott órák azok, amikor edzőterembe megy. A nagyobbik gyermeke már iskolába jár, de a kisebbik még napközben is vele van, így sokszor vele együtt edz. Bár mindent megtesz, hogy jó formában legyen, mindig talál magán hibát, sosem 100%-osan elégedett. Mint elmondta, hiába kap jó visszajelzéseket, ő megtalálja magán azokat a hibákat, amiket mások nem.

Így tartják magukat formában a sztáranyukák - Hódi Pamela, Tápai Szabina és Fésüs Nelly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top