Sztárok

A szezon sztárjai (X)

Hímzés, állatminta vagy katonai stílus? Az átmeneti kabátok új korszakukat élik.

Az őszi szezon egyik legfontosabb darabja az átmeneti kabát, ami idén szuper, megújult fazonokkal, mintákkal és díszítésekkel jelenik meg az áruházak polcain. Minden alkatra és stílusra gondoltak a tervezők, így mindenki meg fogja találni a tökéletes darabot magának.

A hideg évszak egyik legnagyobb trendje minden kétséget kizáróan a bomberdzseki lesz. A mostani szezon bomberei viszont már nem hasonlítanak a pilóták kabátjára vagy az amerikai egyetemek sportcsapatának egyenruhájára. Nem, nem! Az új generációs bomberek nőiesek, elegánsak és csinosak. Csodálatos virágmintás hímzéssel borítottak, és gyönyörű élénk vagy pasztellszínekben pompáznak. Szoknyával, ruhával és magassarkúval is viselhetjük őket, és remek alternatívaként szolgálnak a dupla gombos átmeneti kabátoknak.

A szezon sztárjai (X)

A klasszikus fazon és visszafogott állatminta keveredése igazán kifinomult, mégis vagány benyomást kelt. Választhatjuk az egygombos vagy a cipzáras változatot is, a kényelem és a divatosság garantált. Válasszunk mellé fodros vagy csipkés darabokat, amelyek idén szintén nagyon trendinek számítanak, hogy egy kis romantikát is vigyünk a megjelenésünkbe. Egyszínű, vagy színben hozzá illő, nagy mintás sálat párosítsunk ezekhez a kabátokhoz. Táskánk lehet élénk színű vagy visszafogott is, attól függően, hogy milyen a kedvünk.

A szezon sztárjai (X)

A dupla gombos military, vagyis katonai kabátok szuper trendinek számítanak az idei őszi/téli szezonban. Széles vállvonaluk és dupla gombolásuk remekül karcsúsítanak és megnyújtják az alakot. Szigorú formáját törjük meg egy nőies masnival, fodorral vagy csipkével. Válasszunk hozzá élénk piros vagy rózsaszín darabot, és magassarkúval párosítsuk.

A szezon sztárjai (X)

F&F látogass el honlapunkra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top