Sztárok

Csótányokat öntöttek a Nyerő Páros versenyzőire

Egyre jobban megismertük a játékosokat a Nyerő Páros elmúlt heteiben, és az is kiderült, kinek mi a gyenge pontja. Ezek után érezzük, milyen lehetett, amikor Valkó Esztert és Szabó Zsófit csótányokkal öntötték le.

A Balszerencsekerék játékban a lányok itták meg a levét annak, amikor a fiúk nem teljesítettek jól. A Nyerő Párosban tényleg borzalmakat élt át Valkó Eszter, Szabó Zsófi és Peller Anna

Csotányokat öntöttek a Nyerő Páros versenyzőire

Így öntöttek bogarakat Szabó Zsófi fejére, aki bár kiborult, állta a sarat. A játék után lazán mondta: “Nem volt nehéz feladat, és tudtam, hogy nem lesz nehéz túlélni”
“De hát te rikácsoltál a legjobban” – vágta rá a színésznő párja, Kis Zsolt.

Csotányokat öntöttek a Nyerő Páros versenyzőire

Mondjuk, Valkó Eszter is kapott rendesen, ő is kiborult, de mindent megtett azért, hogy játékban maradjanak. Ezen Zsófi ismét kibukott.
“Eszterék nem akarták, hogy mi megnyerjük, Eszter bírta legkevésbé hármunk közül, miért akart a nyakában még egy adag csótányt, ez a szövetség itt megbomlott” – mérgelődött Zsófi.

Egy biztos: az első játék értelmében, Peller Annáék már biztos bent vannak a döntőben, hiszen ha Zsófiék vagy akár Eszterék az összes pénzüket felrakják, akkor sem tudják őket megelőzni. A Nyerő Páros élő fináléjában szeptember 23-án a VÉGSŐ DÖNTÉST a NÉZŐK HOZZÁK MAJD MEG, BÁRKI SZAVAZHAT AZ ÉLŐ FINÁLÉ ALATT a két döntős párosra AZ RTL24 APPLIKÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top