Sztárok

Már el is vált Angelina Jolie Brad Pitt-től

A londoni Madame Tussauds múzeum meglovagolva az Angelna Jolie–Brad Pitt válás hírét, már el is távolította egymástól a pár viaszfiguráit.

Miután tegnap kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válik, a londoni Madame Tussuad’s múzeum nem tétlenkedett és egyből tisztes távolságba helyezte egymástól a sztárpár viaszszobrait. A válás megérintette Adele-t is, aki tegnap esti New York-i koncertjét ajánlotta az egykori szerelmeseknek. 

Már el is vált Angelina Jolie Brad Pitt-től

Gyorsan reagált a múzeum a válás hírére

A viaszmúzeumban eddig Angelina Jolie és Brad Pitt egymás mellett álltak, de hogy a kiállítás tükrözze a valóságot, gyorsan szétválasztották a párt. A viasz Angelina továbbra is Nicole Kidman társaságát élvezi, ám viasz Brad többszörös filmbeli partneréhez, Morgen Freemanhez csatlakozott. 

Angelina Jolie és Brad Pitt válása a brit énekesnő, Adele kedd esti New York-i koncertjének is megadta az alaphangulatot. Adele rajongói a közösségi oldalakon számoltak be arról, hogy az énekesnő Pittnek és Jolie-nak ajánlotta a Madison Square Gardenben tartott koncertjét.

Olvass még Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top