Sztárok

Udvaros Dorottya nejlonotthonkában – videó

Új magyar sorozat készül. A mi kis falunkban különleges szerepekben láthatjuk a kedvenc színészeinket, például Udvaros Dorottyát és Csuja Imrét.

Már javában zajlanak az új magyar sorozat, A mi kis falunk forgatási munkálatai. A főszerepekben csupa kiváló színész lesz látható. Csuja Imre polgármester, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármester-jelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozit és Bata Évát is központi szerepekben láthatjuk majd. Udvaros Dorottya nejlonotthonkájába mi máris beleszerettünk.

Udvaros Dorottya nejlon otthonkában - fotó
Udvaros Dorottya nejlon otthonkában - fotó

A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk. Egy rövid videó segítségével az RTL klub máris betekintést enged A mi kis falunk hangulatába:

 A vidéki környezet, a számtalan külső felvétel különleges keretbe helyezi a sorozatot, és már a videóból is látszik, hogy a színészek alakítása remek szórakozást nyújt majd. Nézd meg a fényképeket a forgatásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top