Sztárok

82 év után ideje dönteni: Sophia Loren vagy Brigitte Bardot?

Nem elég, hogy karrierjükkel fej-fej mellett haladtak, majdnem egy napon is születtek. De ha mindenáron választani kell a két 82 éves sztár közt, te kire voksolsz: Sophia Lorenre vagy Brigitte Bardot-ra?

Sophia Loren és Brigitte Bardot valószínűleg nemcsak az ötvenes-hatvanas-hetvenes évek, és még csak nem is a 20. század, hanem az egész történelem legszebb női közé tartoznak. Ráadásul nem is az üresfejű szexszimbólumok sorát gyarapítják, hiszen a legnevesebb rendezők filmjeinek ünnepelt és elismert sztárjai voltak, és mind a ketten markáns jellemek is – gondoljunk csak arra, amikor a szenvedélyes állatvédő Brigitte Bardot vitriolos levelet írt Karl Lagerfeld macskájának, vagy arra, amit Sophia Loren tanít a szépségről. Párhuzamos karrierjük külön pikantériája, hogy szinte napra pontosan egyidősek: a plasztikáról is határozott véleménnyel rendelkező Sophia Loren ma, a sikerei dacára igen sötét időket is megélt, öngyilkossággal is többször próbálkozó, de szerencsére köztünk maradt Brigitte Bardot pedig bő egy hét múlva, szeptember 28-án ünnepli nyolcvankettedik születésnapját. A jeles évfordulók alkalmából nehéz feladat elé állítunk: tizennégyszer kell ítéletet mondanod, hogy melyiküket tartod szebbnek.

Na, akkor kezdjük: az ötvenes-hatvanas évek két szexszimbóluma közt szinte lehetetlen választani. De mi van, ha mindenképpen le kell tenni a voksot a szinte napra pontosan egyidős sztárok valamelyikére? Ki volt a szebb…

Még mindig nem elég Sophia Lorenből és Brigitte Bardot-ból?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top