nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Itt az igazság Michael Schumacher állapotáról

Itt az igazság Michael Schumacher állapotáról

Sajnos hiteles források megcáfolták azokat az információkat, miszerint Michael Schumacher egyre jobban van... A család ügyvédje is megszólalt az ügyben.
NLCafé
f Ajánlom

 Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos balesetet, aminek következtében kómába került. Azóta rengeteg hír látott napvilágot az állapotáról, jó és rossz is. A  Bunte című magazin például jó híreket közölt. Azt írták, Michael Schumacher képes mozgatni a kezét, és segítséggel már járni is tud. Ez a hír azonban sajnos nem igaz. A versenyző családja emiatt be is perelte a lapot, októberben születhet ítélet.

“A lap által említett információk hamisak. Michael nem tud járni” – mondta el a Schumachert képviselő jogász egy zártkörű tárgyaláson. Gerd Krämer, aki már 25 évvel ezelőtti indulásakor is Michael Schumacher mellett állt, a józan paraszti észre hivatkozott, mint mondta, ő is nagyon szeretné, ha  Schumacher jobban lenne, de szerinte feltételezhető, hogy ha az állapota valóban javulna, nem zárnák el őt ennyire a nyilvánosságtól.

Megosztás Facebookon