Sztárok

Cseke Katinka és a lánya azt hitték, terrortámadás áldozatai lesznek

Cseke Katinka Olaszországba utazott a lányával. Sajnos a milánói kiruccanásra rányomta a bélyegét a terrorfenyegetettség. Nem mindig érezték magukat biztonságban, sőt egyszer mindketten halálra rémültek.

Cseke Katinka Milánóba látogatott 15 éves lányával, Pannával. Mindketten nagyon élvezték az olasz feelinget, de sajnos többször is eszükbe jutott a terrorfenyegetettség, és konkrét eset is volt, amikor azt hitték, terrortámadás áldozatai lesznek.

Cseke Katinka és a lánya azt hitték,  terrortámadás áldozatai lesznek

Éppen egy villamoson utaztak, amikor egyszer csak megszólalt egy furcsa arab zene, és hirtelen az olaszokra egyáltalán nem jellemző csend támadt a járművön. Valaki pedig hirtelen azt mondta: bumm! – mindenki halálra rémült.

Cseke Katinka és a lánya azt hitték,  terrortámadás áldozatai lesznek

Cseke Katinka egyébként arról is beszélt a Mokkában, hogy a lánya teljesen más személyiség, sokkal nyugodtabb, mint ő. Viccesen megjegyezte, hogy mivel Panna nagyon megfontolt, néha az az érzése, mintha megszülte volna a saját anyját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top