Sztárok

Ördög Nóra beszólt Majkának, kiderült mit gondol róla

Ördög Nóra egyedül állt a Star Academy színpadán a szombati élő show-ban, amikor viccelődni kezdett. Majka volt a célkeresztben, és Király Viktor is besegített, hogy kerek legyen a jelenet.

Ördög Nóra viccelődött kicsit a Star Academyben, amikor meglátta a zsűrit. “Na, végre. Már nem vagyok egyedül” – kezdte, mire Király Viktor kapva kapott az alkalomon, hogy csatlakozzon a műsorvezetőhöz a színpadon.

Ördög Nóra beszólt Majkának, mégpedig elegánsan

És akkor jött ez a párbeszéd:

Király Viktor: “Nem akarom, hogy egyedül álljál ott, én tök szívesen átveszem Majka szerepét. Néztem a Majkát, gyakoroltam, szerintem nagyon jó leszek benne.”

Ördög Nóra: “Figyu, olyan sok dolgot nem csinál a műsorban, tehát arra a pár dologra megtanítalak én is. Állj ide mellém. Már magasabb vagy nála, így jól nézünk ki.”

Ördög Nóra beszólt Majkának, mégpedig elegánsan

Király Viktor: “Azt akartam mondani, hogy nem kell rosszul érezned magad, hogy magas sarkúban vagy. Szerintem tök jól nyomjuk majd, max belehalok.”

Ördög Nóra beszólt Majkának, mégpedig elegánsan

Ördög Nóra “Egy dolgot tanulj meg, Majka az, aki képtelen egy helyben állni. Tehát ő az, akit ha nézel órákon át, akkor elkezdesz szédülni.”

Ördög Nóra beszólt Majkának, mégpedig elegánsan

Hogy mit szólt Majka a tréfához, azt ki tudja, de a műsoridőből kitöltöttek néhány percet, és legalább az énekes nemcsak zsűritagként, hanem műsorvezetőként is kipróbálhatta magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top