Sztárok

Olyat tett Donald Trumppal, amit még senki nem mert – Jimmy Fallon videó

A showman meghívta műsorába a republikánus elnökjelöltet, eddig oké. Trump önmagához képest egészen visszafogott volt, aztán Fallon feltette "A" kérdést. Csodálatos videós tartalom következik!

Van ez az agyonszoláriumozott zseni, Donald Trump, aki ugyebár republikánus jelöltként pályázik az amerikai elnöki posztra, Hillary Clinton ellenében. Sok mindent lehet tudni erről a derék emberről, például, hogy tagadja a globális felmelegedés tényét, illetve többet tud az Iszlám Államról, mint az amerikai tábornokok, legalábbis saját elmondása szerint.

Meg aztán, ott van az ő csodálatos frizurája, amiről már megannyi mém is született. A rakoncátlan hajkorona viselőjét azzal is meggyanúsította már az internet népe, hogy parókát visel. Az árvalányhajú ingatlanmágnás ezt persze kikérte magának, de a téma csak nem hagyja nyugodni az amerikai néplelket.

Az amerikai néplélek szószólójaként Jimmy Fallon vállalkozott rá, hogy nekiszegezze Trumpnak a kérdést: összeborzolhatja-e az elnökjelölti frizurát. A nagyhangú Donald, aki kevesebbért is küldött már embereket melegebb éghajlatra, ezúttal, némi vonakodást követően beadta az úri szabó készítette nadrágja által ölelt derekát és jóllakott macskaként odahajolt Fallon keze alá, aki élt is a lehetőséggel.

A többit érdemes a videón megnézni. Trump egyébként annyit mondott a mutatvánnyal kapcsolatban, hogy reméli, a talk show utáni fellépésének vendégei megértőek lesznek borzas frizurájával kapcsolatban.

További cikkek Donald Trumpról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top