Sztárok

Tóth Gabi: kikérem magamnak, hogy lekövérezzenek

Tóth Gabi kiakadt, hogy lekövérezik. Nem tartja igazságosnak, hogy az emberek ennyire támadják, hiszen saját elmondása szerint maximum három-négy kiló plusz van rajta, ami nem eget rengető változás. Az énekesnő a Story magazinnak fakadt ki.

Tóth Gabit lépten-nyomon bírálják, hogy elhízott. Ezt az énekesnő túlzásnak tartja, és kikéri magának. A Story magazinnak mesélt, mennyire rosszul esik neki, hogy így támadják. “Volt egy időszak, amikor nagyon vékony voltam. Ahhoz képest most három, de lehet négy kilóval van több rajtam, szerintem ez nem olyan eget rengető különbség. Igaz, látszik, nőiesebb lett az alakom, de ettől még nem vagyok rémesen kövér. Mégis hetente jelenik meg rólam legalább egy cikk, hogy elhíztam. Igenis bántja az önbecsülésemet ez, és nagyon rossz üzenetet küld mindenkinek” – mondta Tóth Gabi, aki korábban közösségi oldalán is kibukott az őt ért vádak miatt. 

 

Tóth Gabi: kikérem magamnak, hogy lekövérezzenek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top