Sztárok

Fördős Zé és Havasi Dóra újra szétmentek

Havasi Dóra úgy döntött, hogy otthagyja a Street Kitchen nevű főzőműsort. A Fördős Zével való szakítása után a közös munka egyre nehezebben ment, ezért úgy döntött, hogy kiszáll.

Szakításuk után nem bírta túl sokáig a közös munkát Havasi Dóra és Fördős Zé. Dóra úgy döntött, hogy otthagyja a Street Kitchen nevű műsort, amit közösségi oldalán jelentett be. Lapértesülések szerint az egykori szerelmesek között akadtak konfliktusok.

Fördős Zé és Havasi Dóra újra szétmentek

“A mai nappal hivatalosan is véget ért a Street Kitchenen tett látogatásom, és végleg visszaköltözöm ide, ahova mindig is húzott a szívem. Szép volt, jó volt, de a Lila füge az igazi otthonom és óriási mosoly van az arcomon, amióta ez a döntés végleges és a mozaikok szépen a helyükre kerültek” – írta blogjába Havasi Dóra. 

Fördős Zé és Havasi Dóra újra szétmentek

“Megmaradt közöttünk a tisztelet, de akadtak konfliktusok a kapcsolatunkban és a munkában is” – mondta korábban a Borsnak Fördős Zé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top