Sztárok

Megvannak a Comet 2016 jelöltjei – micsoda névsor!

Kiderült az összes részlet, a Comet díjátadó gála minden eddiginél pazarabbnak ígérkezik. A kilenc kategóriában összesen 45 embert jelöltek, és a megvan a rendezvény időpontja is.

Korábban már kiderült, hogy Iszak Eszter lesz a Comet háziasszonya, ahogy azt is tudni lehetett, hogy az RTL Magyarország és a Viacom közös szervezésében idén megújult koncepcióval, új kategóriákkal jelentkezik november 25-én a gála.

Megvannak a Comet 2016 jelöltjei - micsoda névsor!

Bár ez lesz a 15. Comet, egy picit leporolva a régi hagyományokat, rengeteg újítást vezetnek be az idén. Ennek egyik része, hogy egy 10 fős jelölőbizottság,  amelynek tagjai állították össze a kategóriánkénti 5 jelölt listáját. Ahogy korábban már kiderült, a Comet bizottság egyik tagja Eszenyi Enikő, de most itt az egész névsor.

A szakmai zsűri tagjai:

Megnézem
Összes kép (1)

Az év női és férfi előadója, legjobb zenekar, legjobb dal és legjobb klip mellett új kategóriákat vezettek be, ezek a következők: a legjobb humorista, legjobb színész, színésznő, valamint a legjobb social media szereplő.

Comet 2016 kategóriák és jelöltjeik:

Az év női előadója: Fábián Juli, Horányi Juli, Radics Gigi, Rúzsa Magdi, Tóth Gabi.

Az év férfi előadója: Caramel, Freddie, Király Viktor, Majka, Oláh Gergő.

Legjobb zenekar: Irie Maffia, Margaret Island, Halott Pénz, Quimby, Wellhello.

Legjobb klip: Brains: Balance; Fish!: Ne is figyelj rám; Majka feat. Kollányi Zsuzsi: “Eléglesz”; The Biebers: Pont most; Wellhello feat. Halott Pénz: Emlékszem Sopronban.

Legjobb dal: ByeAlex és a Slepp: Még mindig; Freddie: Pioneer; Margaret Island: Eső; Rúzsa Magdolna feat. Lotfi Begi & Madarász Gábor: Ég és Föld; Tóth Gabi: Ez vagyok én.

Legjobb humorista: Hadházi László, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Kormos Anett, Litkai Gergely.

Legjobb színész: Anger Zsolt, Lengyel Tamás, Rudolf Péter, Stohl András, Thuróczy Szabolcs.

Legjobb színésznő: Balsai Móni, Ónodi Eszter, Pokorny Lia, Schell Judit, Tompos Kátya.

Legjobb social média szereplő: Hosszú Katinka, Istenes Bence, Kasza Tibor, Kiss Ádám, Majka.

A jelöltekre szeptember 15-től november 23-ig lehet leadni a voksokat a  www.comet2016.hu oldalon. A szavazók között a november 25-ei díjátadóra szóló belépőket sorsolnak ki a szervezők a szavazás lezárása után. Az eseményről folyamatosan frissülő információk érhetők el a weboldalon kívül a gála Facebook- és Instagram-oldalán is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top