Sztárok

Kulka János gyógytornásza bizakodó, rohamos a fejlődés

A Kossuth-díjas színész idén tavasszal kapott agyvérzést, azóta folyik a rehabilitációja. Az eddigi biztató jelek után most Kulka gyógytornásza adott rövid, de biztató nyilatkozatot.

Az 58 éves színész agyvérzése után szerencsére viszonylag rövid idő után újra lábra tudott állni, lehetett látni sétálgatás és kutyasétáltatás közben is. A Katona József Színházban már Kulka János a visszatérését tervezgetik. Persze addig még sok munkára és gyógytornára lesz szükség, de az egyik illetékes szerint reményt keltő a helyzet, annak ellenére, hogy semmi olyan nem történt, ami váratlan javulást jelentene, de ez esetben az is jó hír, ha nincs hír a művészről.

“Szerencsére nagyon jól halad János gyógyulása!” – idézi a Blikk a Ripostnak nyilatkozó Kalmár Nagy Laurát, a színész gyógytornászát. “Elégedettek vagyunk az eredménnyel! Azt egyelőre senki sem tudja megmondani, mikorra épül fel teljesen, de nagyon biztató ez a rohamos fejlődés.”

Szeptember 2-án került fel a színház Facebook-oldalára a társulat fotója, amelyen már Kulka János is látható. További gyors gyógyulást kívánunk a művésznek!

További cikkek Kulka Jánosról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top