nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kulka János gyógytornásza bizakodó, rohamos a fejlődés

Kulka János gyógytornásza bizakodó, rohamos a fejlődés

A Kossuth-díjas színész idén tavasszal kapott agyvérzést, azóta folyik a rehabilitációja. Az eddigi biztató jelek után most Kulka gyógytornásza adott rövid, de biztató nyilatkozatot.
NLCafé
f Ajánlom

Az 58 éves színész agyvérzése után szerencsére viszonylag rövid idő után újra lábra tudott állni, lehetett látni sétálgatás és kutyasétáltatás közben is. A Katona József Színházban már Kulka János a visszatérését tervezgetik. Persze addig még sok munkára és gyógytornára lesz szükség, de az egyik illetékes szerint reményt keltő a helyzet, annak ellenére, hogy semmi olyan nem történt, ami váratlan javulást jelentene, de ez esetben az is jó hír, ha nincs hír a művészről.

“Szerencsére nagyon jól halad János gyógyulása!” – idézi a Blikk a Ripostnak nyilatkozó Kalmár Nagy Laurát, a színész gyógytornászát. “Elégedettek vagyunk az eredménnyel! Azt egyelőre senki sem tudja megmondani, mikorra épül fel teljesen, de nagyon biztató ez a rohamos fejlődés.”

Szeptember 2-án került fel a színház Facebook-oldalára a társulat fotója, amelyen már Kulka János is látható. További gyors gyógyulást kívánunk a művésznek!

További cikkek Kulka Jánosról az NLCafén:

Megosztás Facebookon