Sztárok

Fördős Zének megvan a véleménye zsűritársairól – így indul a Konyhafőnök

Bombaként robbant a hír, hogy megújulva, új zsűrivel jelentkezik a Konyhafőnök. Fördős Zé mellé Wossala Rozina és Sárközi Ákos csatlakozik. A Konyhafőnök oszlopos tagjának, Fördős Zének megvan a véleménye ítésztársairól.

Kevesebb mint két hét múlva lesz látható a Konyhafőnök negyedik évada, benne Fördős Zé, ahogy azt korábban már sejteni lehetett. A zsűri két új tagja pedig Wossala Rozina, akit a Konyhafőnök első évadából ismerhettünk meg, és azóta már megnyitotta saját éttermét, illetve Sárközi Ákos, aki a Michelin-csillagos Borkonyha séfje.  Fördős Zé elmondta véleményét két zsűribeli társáról:

“Két olyan új arcról van szó, akiket én korábbról már ismertem. Rozinát végignéztem, ahogy az első szériában keményen küzdött, és eljutott egészen a fináléig… Rozina a szakmában egy elismert személyiség, saját étterme is van, így többször találkoztunk a privát életben, úgyhogy nagyon jó a viszony.  Ákos pedig az egyik kiemelkedő alakja a magyar gasztronómiai életnek” – mondta el véleményét Fördős Zé zsűribeli társairól.

A Fördős Zével készült interjút a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top