Sztárok

Sztárban sztár: előre tudák, ki a befutó

Egyetlen adás ment le a Sztárban sztár idei évadából, de máris látni, ki a befutó a csapatból. Pedig elég erős a mezőny.

Nem sikerült rájönnie a közönségnek – és igazán nekünk sem –, hogy tulajdonképpen mi alapján osztja a pontokat a zsűri. Van, aki nem mozdult ki a komfortzónájából, van aki túlságosan beleélte magát a szerepbe. Ahogy Bereczki Zoltán mondta: “Nagyon szeretem, amikor egy pici humor benne van, amikor egy picivel túltoljuk a bizonyos jellemző dolgokat.” De aztán mondott olyat is, hogy “kicsit túllőttél a célon, de mindannyian voltunk így az elején, amúgy ezen túl, nagyon tetszett”.

Sztárban sztár: előre tudni, ki a befutó

Közben jött Majka, aki szerint Kefír előadása tele volt manírral, inkább paródiának tűnt neki, “mert Robi önmagában nem egy manír, hanem egy személyiség”, és Kefír ebből keveset hozott a színpadon. Szóval, egyszerre volt túl sok és túl kevés.

Tilla volt az egyetlen, aki végig igyekezett az énekes pártján állni, és már ő is néha erősnek érezte a megjegyzéseket. A Sztárban sztár első kiesője, Mészáros Árpád Zsolt is úgy érezte, hogy a zsűri kicsit elfogult volt.

A nézők pedig igen aktívak voltak, kifejtették a véleményüket a Sztárban sztár Facebook-oldalán is, ahol ehhez hasonló megjegyzéseket írtak:

Sztárban sztár: előre tudni, ki a befutó

Sokan írták, hogy Király Lindát és Radics Gigit annyira az egekig magasztalta a zsűri, mint a tavalyi Sztárban sztár győztes Gáspár Lacit, ezért  egyenes logikával következik (a kommentelők szerint), hogy idén a két énekesnő közül kerül ki a győztes.

Azért, várjuk ki a végét.

Sztárban sztár: előre tudni, ki a befutó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top