Sztárok

Sarka Kata a lánya modellkarrierjéről beszélt

Sarka Kata kisfia, Dávidka nem szereti a rivaldafényt, a lánya, Noncsi viszont imád szerepelni. Sarka Kata elmondta, mit gondol erről.

Sarka Kata nemrég a lányával Noncsival közösen vett részt egy anya-lánya kollekció fotózásán, de a kislány szigorúan csak iskola után kezdhette meg a munkát. “Mi délben kezdtük a munkát, Noncsi pedig négykor, az iskola után csatlakozott be. Kicsit fáradt volt már, de még mindig volt kedve, ugyanis egész nap azt várta, hogy jöjjön a fotózásra. Neki csak két ruhája volt, amit le kellett fotózni, úgyhogy viszonylag hamar túl is volt rajta. Dávid is ott volt, akit próbáltunk bevonni, hogy legalább otthonra, a családi albumba készítsünk egy közös fényképet, de ő már egyre jobban ellenáll az ilyesminek, inkább focizott a kertben. Noncsi sokkal aktívabb szereplés szempontjából, mint az öccse, ha tippelnem kellene, ő lesz az, aki a médiával fog foglalkozni felnőtt korában” – mondta a Borsnak Sarka Kata, aki örül is meg nem is ennek a választásnak. Modellként és közszereplőként ugyanis tisztában van az ismertség árnyoldalaival és örömei­vel is.

 “Én sosem voltam profi modell, azt, hogy életvitelszerűen Noncsi is ezzel foglalkozzon, nem engedném. Kicsúszna rögtön a kezeim közül, túl korán. Ha valaki profi modell, az rengeteg utazással, külföldi munkával jár, én inkább azt szeretném, ha a kislányom az én környezetemben maradna mindig. De szerintem nem is neki való világ lenne ez, egészen másfelé szánom. Nem zavarna, ha a média világában dolgozna, de ha van rá mód, inkább válasszon mást” – mondta Sarka Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top