Sztárok

Friss fotón Dukai Regina és focista szerelme

Dukai Regina hónapok óta egy párt alkot a Fradi-focistával, Batik Bencével, ám közös fotókon nagyon ritkán láthatjuk a szerelmeseket.

Dukai Regina a barátnője esküvőjére vitte magával Lillafüredre focista szerelmét, Batik Bencét. Így hosszú idő után ismét láthatunk a modell-énekesnőről és nála 10 évvel fiatalabb kedveséről egy közös képet:

 A sokat fogyó Dukai Regina először az év elején mutatta meg focista párját, aki jelenleg a Ferencváros középpályása:

 

Az elmúlt napok lejárató hadjárata miatt, kénytelen vagyok megírni ezt a postot és kiállni magamért és a magánéletemért. Mindezt azért itt teszem, mert ahogy ismét bebizonyosodott, némely sajtó képes átgázolni bárkin egy szaftos hír érdekében. Az elmúlt évek rossz tapasztalatai miatt nem véletlenül próbálom védeni a magánéletem és megtartani azt a lehető legjobban magamnak, magunknak. A megjelent cikkek szerint hónapok óta egy párt alkotunk Batik Bencével, akit kiszemeltem magamnak, mikor még kedvese volt, sőt elszerettem mellőle. Szeretném tisztába tenni a dolgokat: Bencével már régóta ismerjük egymást, hiszen egy a baráti körünk és ha meg is jegyeztük, hogy egy jóképű fiúról van szó, egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy elszeressem, elvegyem őt párjától. December közepén döntöttünk úgy, hogy szeretnénk több időt együtt tölteni, hiszen sem nekem, sem pedig neki NEM VOLT párkapcsolata!!!!!!!! Szerettük volna magunknak megtartani ezt a kis titkot, amit még mi sem tudtunk, hogy pontosan mi is ez, csupán hagytuk, hogy folyjanak az események és, ha rajtunk múlik nem azzal kell töltenünk ismerkedésünk, összekovácsolódásunk napjait, hogy gusztustalan híreket olvasunk magunkról a sajtóban. De nyílván egy sportolónak és egy közéleti személyiségnek ezzel számolnia kell. Tudtam a 4 éves kapcsolatáról, viszont azt is tudom, hogy mikor lett vége!!! NEM kontárkodtam bele semmibe, hiszen egy egyedülálló férfiről volt ekkor már szó! Arról, hogy ők ezalatt az idő alatt kommunikáltak szintén tudtam, de saját tapasztalat miatt úgy éreztem nem kötelességem beleszólni, hiszen ez egy 4 éves kapcsolat után teljesen természetes dolog, főleg úgy, hogy az egyik fél komoly műtéten esett át, viszont nem gondolom, hogy Bencének vagy akár volt párjának be kell számolnia arról egymásnak, hogy miként alakul a magánéletük külön-külön. Nem szeretnénk nyilatkozni, újabb hazug híreket olvasni magunkról…egyszerűen csak szeretnénk nyugalomban Bence gyógyulására koncentrálni, hiszen a legfontosabb most az, hogy egészségesen újra a Fradi csapatát tudja erősíteni!! Köszönjük mindenkinek, aki ezt tiszteletben tartja, legfőképp azoknak az újságíróknak,akik eddig is korrekten álltak hozzánk!

Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top