Sztárok

Liptai Claudia elárulta a baba nemét – először beszél a terhességéről

Idén tavasszal derült ki, hogy Liptai Claudia második gyerekével várandós. Most először a BEST magazinnak mesél a terhességéről.

Liptai Claudia még titkolta volna egy darabig a terhességét, végül rövid találgatás után maga erősítette meg a hírt a Nagy Duett első adásának végén. Azóta sok mindent lehetett hallani – például, hogy Liptai Claudiának ikrei lesznek, de már jósnő is megnézte ingán, milyen nemű lesz a pici – viszont most először a BEST magazinnak mesélt a terhességéről. 

“A Czeizel Intézetben elvégeztettem a PrenaTestet, ami egy gyors és kockázatmentes vizsgálat, alkalmas jó néhány kór kiszűrésére és a baba nemének megállapítására is” – mondta Liptai Claudia, aki így a 13. héten tudta meg, hogy kisfiút hord a szíve alatt. 

De nemcsak erről, hanem a lányával való kapcsolatáról és a szerelmi életéről is részletesen mesélt. “Hiszem, hogy a történetem sok egyedülálló nőnek reményt ad.”

Részletek az e heti BEST magazinban: 

Liptai Claudia elárulta a baba nemét - először beszél a terhességéről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top