Sztárok

Szabó Zsófi és párja feladták a Nyerő Páros játékot

Eddig úgy tűnt, hogy Szabó Zsófi és Kis Zsolt mindent megtesznek a győzelemért, de a Nyerő Páros villában egyre kiszámíthatatlanabbak a játékosok reakciói.

A Nyerő Páros előző adásában is voltak pillanatok, amikor még a tévé előtt ülve is alig bírtam odanézni, mondjuk, amikor a hónaljat kellett “kiszagolni”, de ugorjunk rögtön a mai adáshoz, ami a jelek szerint már tényleg sok volt Szabó Zsófinak és Kis Zsoltnak.

Kis Zsolt már a bejövetelkor undorítónak találta a játékhelyszínt, és azt kérdezte: mik vannak a kádban? Látszott rajta, hogy igazából már le sem akar ülni a padra.

Zsófi igyekszik nyugtatni a párját, hogy ő jó ebben a játékban, közben Zsolti lesepri a padot, ahová ülni kell. “Zsolti nem szereti a gusztustalan dolgokat, ő úriember, neki a keze sem koszos soha, napi három négy tiszta inget vesz fel” – magyarázza Zsófi.  

Szabó Zsófi és párja feladták a Nyerő Páros játékot

“Én nem szeretném ezt, és tudom, ha elvállalnám, utána azért sírna Zsófi, mert lelkiismeret-furdalása lenne, hogy rám erőltette” – mondja Zsolti.

Szabó Zsófi elkezd sírni, és azt mondja azért, mert sajnálja Zsoltit, és ő biztos megcsinálná ezt a feladatot, mert nem tud veszíteni. Zsolti elmondja, hogy ő nem szeretné, neki ez nem fér bele, ezért feladja a játékot. Balázs elmondja nekik, hogy így automatikusan veszélyzónába kerülnek, de ettől függetlenül tiszteletben tartja a döntésüket.

A többiek kiakadnak, amikor megtudják, hogy Zsolti feladta, hiszen eddig éppen Szabó Zsófiék voltak azok, akik összezártak, hogy bármi áron kiejtsék Király Péteréket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top