Sztárok

Liptai Claudia babaváró képei irtó aranyosak

Liptai Claudia már nagyon várja, hogy a gyerekét a karjában tarthassa. Erről ő maga posztolt néhány sort és aranyos képeket.

Liptai Claudia életében ez most mozgalmas időszak, hiszen sok új műsor háziasszonya lesz, és hamarosan megszületik második kisbabája. A rajongói pedig nagyon hálásak, amikor a műsorvezető megoszt egy-egy friss képet magáról.

Liptai Claudia legutóbb ezekkel a képekkel örvendeztette meg a követőit:

“Nagyon közelít már a pillanat, hogy megismerkedjek a kisbabámmal. Ilyenkor már minden anyában ott a fészekrakó ösztön. És a legjobbat akarja gyermekének. Sokat keresgéltem és rátaláltam egy minden szempontból remek és minőségében tökéletes üzletre, ahonnan beszerezhetem a születés utáni fontos dolgokat. Egyáltalán nem baj, hogy Győrig kellett mennem. A Babiez bababarát áruházban az izgalmas választék mellett szakértő eladók válaszoltak minden kérdésemre. Ajánlom minden kismamának szívből!” – írta a képekhez.

Sajnos a pocakját nem láthatjuk túl jól, és a jelek szerint arra is ügyelt a sztár, nehogy elárulja a születendő kisbabája nemét. Liptai Claudia élvezi, hogy tevékenyen telnek ezek a hónapok, párjával, Pataki Ádámmal közös projektje is hamarosan elkészül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top