Sztárok

Janza Kata 22 évvel fiatalabb férfival randevúzik

Janza Katára ismét rátalált a szerelem? 22 évvel fiatalabb kollégájával kerültek közelebbi viszonyba egy próbafolyamat során.

Janza Kata a napokban közölte a Facebook oldalán, hogy már nincsenek együtt a nála 9 évvel fiatalabb Szerényi Lászlóval. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor váltak el az útjaik, de Janza Kata, a hírek szerint már a 22 éves Pesák Ádámmal randevúzik, akivel szintén egy próbafolyamat alatt kerültek közelebb egymáshoz, csakúgy, mint egykor Szerényi Lászlóval.

“Le kell szögezni azt, hogy ez az új szerelem kezdeti stádiumban van, tehát nem tudunk, és nem is akarunk úgy beszélni magunkról, mint egy párról. Az előző kapcsolatomnak gyakorlatilag egy éve már, hogy vége, bár a kritikus időszakban is végig baráti viszonyban voltunk. Talán ez volt sokszor félreérthető, nem tisztáztam időben a dolgokat, én azonban nem szeretem a magánéletemet kiteregetni. Való igaz, hogy a Nők az idegösszeomlás szélén próbaidőszaka alatt Ádámmal közelebb kerültünk egymáshoz, de ezt azért még korai lenne párkapcsolatnak nevezni. Való­ban jól érezzük magunkat egymás társaságában, és miért is ne lehetne ez így” – mondta el a Blikknek Janza Kata.

Jelenleg a Budapesti Operettszínház következő bemutatója a Lady Budapest próbáin dolgoznak együtt.

(Címlapkép: Janza Kata Hívatalos Facebook oldala)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top