nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Bővül Dopeman családja

Bővül Dopeman családja

Közösségi oldalán jelentette be a rapper, hogy hamarosan egy kisfiú érkezik a családjába. Dopeman örül, hogy kislánya után egy fiút is dédelgethet.
NLCafé
f Ajánlom

Dopeman lánya, Fanni már 9 éves nagylány, májusban pedig megnyert egy komoly táncversenyt. A rapper 33 évesen lett apuka, arról pedig nem tudni, hogy tervez-e még gyermeket, az viszont biztos, hogy unokaöccse születését veszettül várja. Pityinger Péter (aka: Kicsi Dope, korábban Don Pederito) hamarosan apuka lesz, bátyja pedig az Instagramon jelentette be az örömhírt: “Az unokaöcsém már most egészen DopeKépű gyerek. Egyem azt a formás fejit neki, előre imádom…”

Dopeman az utóbbi éveket tekintve politikai botrányai, illetve Majkával, esetleg Berki Krisztiánnal kapcsolatos balhéi miatt került a hírfolyamba, így az unokaöcs leendő érkezése rendhagyó esetnek számít. Miközben a rapper a gyermek születésére vár, egy, az életét és az élettel kapcsolatos gondolatait, tapasztalatait összegző könyvön is dolgozik, mely 2017. március 20-án, egyenesen a 43-adik születésnapján jelenik meg.

Dopeman anno ezt a dalt írta a kislányának:

Fanni azóta megnőtt:

(címlapkép: Dopeman Facebook)

Megosztás Facebookon