Sztárok

Britney Spears besokallt, és perre készül

Elege lett abból, hogy valótlanságokat írnak róla. Britney Spears bekeményített, és a bíróságtól sem riad vissza, sőt!

Az In Touch Weekly amerikai bulvárlapnak közel egymilliós olvasótábora van az USA-ban, ami a 324 millió lakosú országban nem tűnik túl soknak, de hozzá kell tenni, hogy online felületét is legalább ennyien látogatják, cikkeikre pedig ezernyi más orgánum hivatkozik – azaz véleményformáló (lehet).

Lehordanák

A TMZ szerint Britney Spears ügyvédei levelet írtak az In Touch-nak, mivel az újság leközölne egy történetet, miszerint az énekesnő az augusztus 28-i MTV VMA gálán (ahol mintha Való Világ-castingra öltöztek volna a sztárok) vállalhatatlanul viselkedett, azaz “brit akcentussal magához beszélt, és magában röhögcsélt”. Spears jogi képviselői megjegyzik, hogy “a történet súlyosan rágalmazza ügyfelüket, és határozottan támadó rá nézve”.

Az In Touch szerint a VMA-n magában beszélt. Így nézett ki. Fotó: Britney Facebook
Az In Touch szerint a VMA-n magában beszélt. Így nézett ki. Fotó: Britney Facebook

Britney Spears pálfordulása

Az énekesnő anno esszenciája volt a züllött hollywoodi sztároknak. Már családanya volt, amikor veszettül sokat ivott és drogozott, de öt évvel ezelőtt felállt, és összekapta magát. Egy bennfentes szerint elege van abból, hogy lejárató sztorikat kreálnak róla az újságok, és ha a fentebbi hazugság megjelenik, akkor jogi lépéseket tesz, azaz súlyos összegre pereli a lapot.

Spearsről időről időre felröppen a pletyka, hogy ismét önpusztító életet él, de ha valaki ránéz például az Instagram-fiókjára (ahol látszik, hogy milyen fess és formában van), vagy átgondolja, hogy ez a nő havi szinten 10-12 közel kétórás show-műsort izzad végig, akkor rájön, hogy esélye nincs zülleni, mert az vaskosan meglátszódna a teljesítményén.

Olvass még Britney Spearsről:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top