Sztárok

A Viszkis elásta a pénzt?

Dundika megkérdezte tőle, a börtönt megjárt egykori bankrabló pedig válaszolt. A Viszkis a Micsoda nők! vendége volt.

Hétfőn indult a FEM3 új műsora, a Micsoda nők!, melynek a műsorvezetője a tizenöt éven át hírolvasóként dolgozó Várkonyi Andrea lett. Az első adásban meghívott vendégek közt ott ült a Viszkis rabló (név szerint: Ambrus Attila), illetve Dundika (név szerint: Majoros Hajnalka).

Az egykor bűnözőként vaskosan költekező, ma pedig a kerámiái eladásából élő Ambrus kifejtette, hogy a nők egy időben őt amolyan “bankautomatának” nézték, és hogy akkor is akadt bőven rajongója (“kérője”), amikor a rácsok mögött volt. Itt kerül szóba az elásott pénz, melynek hallatán Dundikának kedvesen felcsillan a szeme, és megkérdezte, hogy tényleg van-e ilyen. A válasz a videóban:

Lapunk augusztusban közölt riportot az Antall Nimród rendezésében készülő, a Viszkis karrierjét feldolgozó filmről, melyben a rablót Szalay Bence alakítja.

Fotó: Szabó Adrienn
Fotó: Szabó Adrienn

A Viszkis rabló sokak szemében kultikus alak, egyesek amolyan XX. századi betyárt láttak benne, és rajongtak érte. Története előtt még a Ganxsta Zolee és a Kartel is tisztelgett egy dallal. Ez az:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top