Sztárok

Rubint Réka: keverjék össze hamvaimat Norbiéval

Schobert Norbi és Rubint Réka 14. házassági évfordulójuk alkalmából elárulták, mennyire erős a kötődés kettejük között – írja a Bors.

Rubint Réka és Schobert Norbi a 14. házassági évfordulójukat ünneplik. A pár elmondta, hogy még mindig óriási az összhang közöttük, és nem tudják elképzelni egymás nélkül az életüket írja a Bors.Sok mindenen átmentünk együtt emberileg és az üzletben is. Ez egy kipróbált kapcsolat. De ennyi idő után is igen heves szerelmi hullámokat élünk meg.  Bármikor, bármiben számíthatunk a másikra. Tizennégy év hosszú idő. Olyan érdekes, ha rágondolok Norbira, megcsörren a telefonom, felhív. Ha elkezdek írni neki egy sms-t, közben kapok tőle. Ennyire egy hullámhosszon vagyunk” – mondta a sokszor könnyekig hatódó Rubint Réka, aki meglepő kívánságát is elárulta: “Nekem csak egy kívánságom van: ha itt az idő, és végső nyugalomra helyeznek, akkor hamvasszanak el ,és a hamvaimat majd keverjék össze Norbiéval. Ez a kívánságunk, mi így akarjuk. Most is így alszunk, egymásba bújva, összefonódva. Külön nem tudom elképzelni.”

Rubint Réka: keverjék össze hamvaimat Norbiéval

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top