Sztárok

Hatalmasat bukott a TV2, az RTL Klub tarolt

Sorra nyerik az estéket az RTL Magyarország saját gyártású műsorai. A TV2 a kanyarban sincsen.

A múlt héten indult RTL Klub műsor, a Nyerő Páros népszerűsége vitathatatlan a 18-49-es korosztály körében: mind az öt része bekerült a legnézettebb műsorok top 50-es rangsorába, a legelső epizódja például egyből a 11. helyezést érte el, 24,4 százalékos közönségaránnyal.

Hatalmasat bukott a TV2, az RTL Klub mindent vitt

De a Kicsi Óriások az RTL Klub vadonatúj gyermek-tehetségmutató show-ja, a Kicsi Óriások is  nagy lendülettel indult el szombaton, 16,5 százalékos nézettséget produkált, szemben a TV2-n futó Star Academyvel, amely mindössze 9,8 százalékot ért el.

Hatalmasat bukott a TV2, az RTL Klub mindent vitt

Ahogy arra számítani lehetett, a Való Világ 8, vagy hivatalos nevén Való Világ powered by Big Brother az RTLII-n továbbra is csatornaátlag feletti nézettséggel dübörög: a vasárnapi kihívást bemutató adás 8,7 százalékos nézettséget ért el, amellyel a 35. legnézettebb műsor lett a héten.

Hatalmasat bukott a TV2, az RTL Klub mindent vitt

A 35. héten is egyértelmű volt az RTL Magyarország fölénye a főműsoridős nézettségi versenyben: a top 50-es lista első négy helyét a Barátok közt foglalja el, megelőzve az ötödik és hatodik helyen álló Éjjel-Nappal Budapestet.

Jól teljesített a vasárnap az RTL Klubon futó L’ecsó című animációs film is, amely tizedik lett a toplistán, 18,8 százalékos közönségaránnyal.

Hatalmasat bukott a TV2, az RTL Klub mindent vitt

Az RTL Magyarországhoz tartozó csatornák átlagos, 35. heti főműsoridős Live+As Live közönségaránya a 18-49-es korosztály körében 36,5 százalék volt, így magabiztosan nyerte a nézettséget a mindössze 17,2 százalékot elérő TV2 Csoporttal szemben. Az RTL Klub főműsoridőben a kereskedelmi célcsoport körében idén eddig 197 estét nyert meg, míg a TV2 mindössze 23-at.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top