Sztárok

Star Academy: Pádár Alexandrának mégsem jön be Adrián?

A Star Academy lányai, egész pontosan Pádár Alexandra és Budavári Zita alaposan kibeszélték a folyton nyomuló akadémista fiúkat.

“Annyira fáraszt ez a sok hülye tuskó. Mindegyik csak ugyanazt akarja” – fakadt ki Pádár Alexandra, mikor Budavári Zitával a Star Academy fiúiról beszélgettek, majd hozzátette, borzasztóan irritálja, ha egy pasi bunkó, vagy nem tudja magát kontrollálni. Mint kiderült, a szeretethiányos lányokat, akiknél az élő show előtti napokban el-eltört a mécses a bezártság és a feszültség, valamint a szeretett családtagok hiánya miatt, nagyon zavarja, hogy a ház fiúi időről időre félreértik a jelzéseiket.

Alexandra hosszan beszélt Illés Adriánról is, akivel az elmúlt napokban úgy tűnt, igencsak összemelegedett. Legalábbis, amikor összetalálkoztak a jacuzziban, abból mindig valami pikáns dolog sült ki. Eddig. Alexandra ugyanis meglehetősen lesújtó dolgokat mondott Zitának Adriánról. Olyasmiket például, hogy “…most mit kezdjek vele? A fenekembe tudnám dugni az egész gyereket.”

Itt te is megnézheted az egész beszélgetést:

Olvass még többet a Star Academyről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top