Sztárok

Schobert Norbi válaszolt az őt kritizáló orvosoknak

Norbi kirakott egy posztot, a szódabikarbónával kevert citromlé jótékony hatásáról, az orvosok darabokra szedték, Norbi pedig röhejesnek nevezte, hogy egy megosztás miatt támadják.

Ahogy az NLCafé is megírta, egy szegedi orvos és egy gyógyszerész darabokra szedte a Schobert Norbi által megosztott cikket a citromlevet szódával vegyítő lúgosító “csodaszerről”.

A cikk minden pontjának cáfolása után pedig egy, a HVG-nek küldött nyílt levélben kérték Norbit, hogy egy posztban lássa be a tévedését, és ossza meg azt. Legjobb módszer szerintük az lenne, ha a fitneszguru egy hétig megfogadná saját tanácsát és minden reggelt egy citromos-szódabikarbónás csodaturmix legurításával kezdene. Az egyhetes kúrát követő vérvizsgálathoz a kutatók segítségüket és legérzékenyebb műszereiket is felajánlják.

Norbi a Facebookon reagált, mondván:

“röhej, ha valaki azért nekem jön, mert tovább osztok egy érdekes cikket. Vagy betalált, vagy görcsös szereplési kényszer. Itt van angolul. Továbbra sincs véleményem, csak megosztom, mert érdekes”. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top