Sztárok

Balesetet szenvedett Herendi Gábor, a Valami Amerika rendezője

Herendi Gábort súlyos motorbaleset érte, jelenleg kórházban van.

Herendi Gábor szerdán a kora esti órákban motorozott a Pesthidegkúti úton, amikor – a jelenlegi információink szerint – elsodorta őt egy autó. A szemtanúk szerint hatalmasat esett az ütközés következtében, több métert repült a motorról. “Nagy csattanás volt, de ne­héz megállapítani, hogy kinek volt elsőbbsége. Szegény motoros nagyot esett, az emberek pedig nagyon megijedtek a látványtól” – mondta el a Borsnak az egyik szemtanú.

Szerencsére éppen a közelben autózott Máté Gábor, az Országos Mentőszolgálat megbízott főigazgatója is, aki hallotta, hogy a kollégáit riasztják, ezért arra kanyarodott, és a mentők kiérkezéséig megkezdte az ellátását. Herendi Gábor a körülményekhez képest jól van. “A rendező bal bokája tört el, jelenleg a János Kórházban fekszik. Az állapota kielégítő, nemsokára otthon lábadozhat tovább” – mondja a lapnak Herendi Gábor egyik ismerőse.

Balesetet szenvedett Herendi Gábor, a Valami Amerika rendezője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top