Sztárok

Felipe Massa kiszáll a Forma-1-ből

A brazil autóversenyző bejelentette, az idény végén távozik a Forma-1-ből. Felipe Massa másfél évtizede vezet a leggyorsabbak között.

Ennyi volt, Felipe Massa, a Forma-1-es  Williams pilótája bejelentette, hogy ez az utolsó szezonja versenyzőként.

“Tizenöt esztendeje vagyok a Forma-1-ben, a mostani az utolsó szezonom – nyilatkozta Monzában, ahol a hét végén rendezik az Olasz Nagydíjat. – Pályafutásom hosszabb lett, mint valaha gondoltam volna. Nagyon büszke vagyok mindarra, amit elértem. Megtiszteltetés egy olyan remek csapatból visszavonulni, mint a Williams. Izgalmas lesz a 250. nagydíjammal lezárni a pályafutásomat Abu-Dzabiban.”

A 35 éves Massa a 2009-es Magyar Nagydíjon csaknem végzetes balesetet szenvedett, de rendkívül súlyos fejsérüléséből felépülve folytatni tudta karrierjét.

A Williams pilótája, aki 2008-ban a Ferrari színeiben másodikként végzett a világbajnoki pontversenyben, az idei szezonban 13 futam után a tizedik helyen áll 39 ponttal. A sorozatból még nyolc állomás van hátra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top