Sztárok

VV Soma: Tudom, hogy gáz, amit csinálok

VV Soma azért ment be szingliként a villába, mert, "ha kint lenne barátnőm, úgyis megcsalnám a játék alatt" – csodálatos filozófia. Egyébként még az anyukája is attól fél, hogy Soma nem tudja kontrollálni magát.

Saját bevallása szerint “gáz”, hogy 22 évesen, bár külön él az édesanyjától, de még mindig a mama főz és mos rá. Ráadásul VV Soma édesanyja túlságosan is féltette fiát a Való Világtól, a srác szerint nem véletlenül. “Anya attól félt, hogy olyan helyzetbe fogok kerülni a villában, amiben nem fogom tudni magam kontrollálni. És az a helyzet, hogy igaza van, mert nem a falak lesznek nehezek, hanem a többi emberrel együtt élni. Régen verekedtem, de hajlamos vagyok rá. Nehezen viselem el más ember hülye szokását. És finnyás vagyok, én nem eszek meg bármit, de főzni nem tudok, szóval remélem, majd a lányok főznek, mosnak, takarítanak” – mondta a textil nélkül a stúdióba érkező VV Soma, még a beköltözés előtt.

VV Soma: Tudom, hogy gáz, amit csinálok

Az aerobikoktatónak készülő VV Somának nagy tervei vannak. Ezt szó szerinti idézettel mutatjuk: “A Való Világ után szeretnék főszereplő lenni az Éjjel-nappal Budapestben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top