Sztárok

A modern natúrkozmetika új gyöngyszeme

A DRHAZI egy magyar kozmetikai manufaktúra fejlesztése hightech hatóanyagokkal mindenkinek aki tiszta, hatékony és intenzív készítményekre vágyik.
A modern kozmetika új gyöngyszeme

A kozmetikumok a hagyományos növényi hatóanyagok és a legmodernebb tudományosan bizonyított biotechnológiai növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációi.

Kizárólag Magyarországon, natúr és tiszta környezetben – a Pilisben – szigorúan manuális technikákkal alkotják meg készítményeiket, melyekhez az alapanyagokat és hatóanyagokat különös figyelemmel válogatják össze. A hatóanyagokat a bőrtípusoknak megfelelő leghatékonyabb és legmagasabb dózisban alkalmazzák.

Készítményeikben nem találhatóak bőregyensúlyt károsító összetevők, egyedülálló összetételeik 100%-ban természetes hatóanyagkozmetikumok. Amit felkenünk a bőrünkre, jótékony és 100%-osan beépül a bőr szerkezetébe.

Büszkék arra, hogy készítményeiket teljes mértékben szintetikus tartósítószerek nélkül képesek biztonságosan tartósítani és csomagolni. Az Airless vákuumtechnológiás csomagolóanyagok használatával és a modern növényi tartósítószerekkel biztosítani tudják készítményeik minőségi eltarthatóságát.

Termékeiket a GMP (Good Manufacturing Practice) elvárásainak megfelelően állítják elő. Készítményeik főként gyógyszerészi tisztaságú hatóanyagok és biogazdálkodásokból származó alapanyagok felhasználásával készülnek. Emellett figyelemmel vannak a nyersanyagok etikus származásból való beszerzésére. Minden egyes receptjüket tudatosan és szeretettel alkotják.

A modern kozmetika új gyöngyszeme

Készítményeik hatékonyságának alapját az képezi, hogy képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és a működését. Az alkotórészek hatásmechanizmusát egymásra építik, ezáltal maximálisan koncentrált hatóanyagkozmetikumok készülnek, melyekből kevesebb mennyiség használatával is sokkal erőteljesebb hatás valósul meg.Elérhetővé válik az egészséges, optimálisan működő bőrszerkezet és a sugárzóan szép bőr.

Készítményeikkel és kezeléseikkel kiegyensúlyozó és fiatalító bőrmegújítást is végeznek, mert hitük szerint az egészséges bőr az, amit fiatalítani lehet, a többi bőrállapotot pedig elsőként kiegyensúlyozni kell. Ez egyénenként más-más ápolást és ápolási sorokat igényelhet, éppen attól függően, hogy az adott arcbőr milyen tüneteket mutat.

Online webshop és DRHAZI blog:  www.drhazi.hu

DRHAZI Referenciaüzlet és Bőrmegújító szalon Mammut I. első emeletén található 

INGYENES SZEMÉLYES BŐRDIAGNÓZISRA ÉS AZ INTENZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEKRE DRHAZI TERAPEUTÁK VÁRJÁK ÖNT

A modern natúrkozmetika új gyöngyszeme

IDŐPONTEGYEZTETÉS TANÁCSADÁSRA ÉS KEZELÉSRE: +36 20 265 8880

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top