nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Gergely Róberték a Nyerő Páros első kiesői

Gergely Róberték a Nyerő Páros első kiesői

A színész-előadóművész és felesége alulmaradtak a szavazáson. Gergely Róbert szívhez szóló szavakkal próbálta meggyőzni a többieket, hogy tartsák bent őket.
NLCafé
f Ajánlom

Gergely Róbert és felesége, illetve Valkó Eszter és férje került a Nyerő Páros első kiszavazásakor a kiesőzónába. Ekkor a két utolsó helyezett közül a többi pár szavazhatott arról, hogy ki maradjon a műsorban. Gergely Robiékra Pumped Gabóék és Papp Gergőék adták le voksukat, míg Valkó Eszterékre Peller Annáék, Király Péterék, Kabát Péterék és Szabó Zsófiék. Vagyis négy-kettő arányban alulmaradtak Gergely Robiék, így ők a műsor első kiesői. Pedig Robi veszettül romantikus és kedves szavakkal próbálta rávenni társait, hogy ők maradhassanak játékban.

Gergely Róberték a Nyerő Páros első kiesői

“Megtört szívvel ülök itt, ugyanakkor a szívemben szeretettel, hiszen akivel eljöttem, őt szeretem a legjobban. De közben benneteket is megszerettelek, megkedveltelek, itt nekem és páromnak lehetőségem volt arra, hogy kipróbáljuk magunkat és egymást. Idáig jutottunk, remélem a mi kis párosunk Nyerő Páros ebben az életben és nemcsak a játékban. Mivel Timi nagyon szeretne maradni, szeretném, ha én vele tarthatnék, és ehhez ti is hozzájárulnátok” – mondta a többieknek. Nem jött be.

Megosztás Facebookon