Sztárok

Őrizetbe vette a rendőrség Chris Brown amerikai énekest Los Angeles-i házában

Őrizetbe vette a rendőrség Chris Brownt, mert fegyverrel fenyegetett meg egy nőt. Nem ez volt az első eset, az énekest korábbi barátnője, Rihanna bántalmazásáért már börtönbe zárták. Ezúttal még többet kap?

Házkutatást követően őrizetbe vette a rendőrség Chris Brown amerikai énekest Los Angeles-i otthonában azzal a gyanúval, hogy lőfegyverrel fenyegetőzött – közölték a helyi hatóságok. A popsztár házához órákkal korábban vonult ki a rendőrség azt követően, hogy egy nő a 911-es segélyhívó számon segítséget kért.

A 27 éves Brown letartóztatását megelőzően Instagram-oldalán tagadta bűnösségét. Azt írta, arra ébredt, hogy rendőrök veszik körbe otthonát, és arra várnak, hogy megkapják az engedélyt a Los Angeles-i Tarzana negyedben található ház átkutatására.

A TMZ.com és a Los Angeles Times korábban beszámolt arról, hogy Chris Brown fegyverrel fenyegetett meg egy nőt.

Nem ez volt az első eset, hogy a popsztárt erőszakos viselkedése miatt őrizetbe vette a rendőrség. 2009-ben Brown börtönbe került, mert akkori barátnőjét, Rihannát bántalmazta. Az énekesre a korábban, különféle erőszakos cselekedetek miatt kiszabott próbaidő az elmúlt évben lejárt.

Otthonában vették őrizetbe Chris Brownt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top