Sztárok

A Nyerő Páros után Király Péter elveszi Dórit

Eddig az elfoglaltságaik miatt nem tudták megtartani a lagzit, de a műsor után végre kimondják az igent. Király Péter már kétszer is megkérte Kovács Dóri kezét.

A Nyerő Páros weboldalán a következő szavakkal írják le Király Péter és Kovács Dóri kapcsolatát: “Hullámzó és viharos. Ezzel a két szóval lehet leginkább jellemezni a kapcsolatukat. Mivel mind a ketten heves természetűek, ezért napi szinten veszekednek, de Peti mindig igyekszik kiengesztelni Dórit. Nem fojtják el érzéseiket, és fájdalmasan őszinték egymással, de a legtöbb konfliktust a bizalmatlanság okozza.”

Már kétszer is volt lánykérés, az esküvő viszont elmaradt. Eddig.

Az állandó konfliktusok ellenére Péter már kétszer kérte meg Dóri kezét, csak éppen az esküvő maradt el. Péter mindezt így magyarázza: “Egyrészt a munkánk miatt, másrészt az idő hiánya miatt nem tudtuk idáig tető alá hozni az esküvőt. Remélem, hogy ha ennek a műsornak vége, akkor ez sikerül, és szeretném is beütni ezt a szöget.”

Peti biztos benne, hogy hamarosan esküvő lesz.

(via RTL)

Még egy kis Nyerő Páros:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top